HTML

Freeland 1.0

Majdnem beikszeltem itt fent a kis kockát: lehet, hogy ami ebben a blogban lesz, annak ellenére, hogy az én blogom nem fog erőszakot tartalmazni. De felnőtt tartalmat igen. Sok minden lesz itt, de elsősorban a saját kis "virtuális királyságom" megteremtésének lépéseit. Egyenesben naplózom, ami Freeland-ügyben történik. Nem igérek semmit, kivéve - és ezt is csak magamnak, - hogy törekszem a hiteles személyes kommunikációra, vagyis őszintén, egyes szám első személyben írom, ami történik velem. Felnőtt embereket keresek - "felnőtt tartalom" -, azaz olyanokat, akik 100%-ig felelősséget vállalnak a sorsuk alakításáért. Akik keresik, hogy hogyan járjanak azon az úton, amelyet Isten kijelölt a számukra a születésük előtt, és akik úgy érzik - vagy szeretnék úgy érezni, - hogy Isten tenyerén élnek. Tudom, minden szót meg kéne magyaráznom, de hát erre lesz a blog. Úgy hogy most abbafejezem, 2011. február 19-én, hajnali 2 órakor, Zsuzsanna napján. Éljen és virágozzék Freeland, egyszemélyes virtuális királyságom, ahol én vagyok a Király. :)

Friss topikok

Hogy működik Freeland pénzügyileg?

2011.02.25. 01:27 dtj

Nonprofit módon, azaz önköltségesen. Rengeteg munkát teszek bele és semmi pénzt - és tulajdonképpen ugyanezt várom mindenki mástól.

Könnyebb lenne ezért-azért fizetni (pl. fordítót, feliratozásért), hogy gyorsabban megvalósuljon. De megállom, nem teszem. Ha valamit még nem tudunk közös erővel és pénz nélkül megoldani, akkor annak a valaminek - be kell lássam - még nem jött el az ideje.

Freeland a költséget adományokból teremti elő. Jelenleg a személyes adományaimból él, de ha többen leszünk és dolgozunk a rendszeren belül, akkor egyre nagyob megtakarítást jelentkezik csak abból, hogy a pontokkal fizetünk (amelyek minden további nélkül és ingyenes átutalható.

Kérdés: Mi mindenre lehet még használni ezt a belső pénz-szerű dolgot? Mennyire tudatos ennek a használata a tagok között, azaz kihasználják-e alaposan a rendelkezésükre álló lehetőséegeket? Mik a tapasztalataid?

Freeland arról szól, hogy benne minden ingyenes legyen. Az összes szolgáltatás, amit az oldalaimon látsz, alaposan, a gyakorlatban letesztelt megoldások. Ha teljes egészében átveszed és lemásolod, vagyis pontosan azokkal a módszerekkel dolgozol, amelyekkel én, akkor könnyen lehet, hogy gyorsan haladsz, gyorsabban, mint valaha is remélted. Nem tudom, és nem is rajtam múlik. Egy biztos: már most, amikor összesen 3 belépőm van, azon jár az eszem, hogy hogy segíthessem őket és azt a hatalmas csoportot, amely általuk fog felépülni. Gondolom, jobbára olyan fiatalokból, akiknek nem kell elmagyarázni, hogy mi az a Facebook.

Ja és persze: aki még nem SiteTalk tag, az ingyenesen megteheti bármelyik tag oldalán. Fontos, hogy a SiteTalk tagság nem jelent elkötelezettséget, ha valaki az ingyenes tagság után úgy dönt, mégis "beszállna" munkatársnak, akkor ezt megteheti, méghozzá bárkihez kapcsolódhat.

Ha valaki hozzám akar kapcsolódni, az kérem, ezen az oldalon iratkozzon fel. Ha már tag vagy, keress meg odabent és jelölj ismerősnek. Csak azt ird oda a "tárgy rovatba"? hogy "olvastam a freeland blogot", ennyi elegendő, hogy tudjam, honnan jöttél. És akkor már meg is tetted az első lépések egyikét.

Freeland - linkgyűjtemény.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freeland.blog.hu/api/trackback/id/tr212688926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása