HTML

Freeland 1.0

Majdnem beikszeltem itt fent a kis kockát: lehet, hogy ami ebben a blogban lesz, annak ellenére, hogy az én blogom nem fog erőszakot tartalmazni. De felnőtt tartalmat igen. Sok minden lesz itt, de elsősorban a saját kis "virtuális királyságom" megteremtésének lépéseit. Egyenesben naplózom, ami Freeland-ügyben történik. Nem igérek semmit, kivéve - és ezt is csak magamnak, - hogy törekszem a hiteles személyes kommunikációra, vagyis őszintén, egyes szám első személyben írom, ami történik velem. Felnőtt embereket keresek - "felnőtt tartalom" -, azaz olyanokat, akik 100%-ig felelősséget vállalnak a sorsuk alakításáért. Akik keresik, hogy hogyan járjanak azon az úton, amelyet Isten kijelölt a számukra a születésük előtt, és akik úgy érzik - vagy szeretnék úgy érezni, - hogy Isten tenyerén élnek. Tudom, minden szót meg kéne magyaráznom, de hát erre lesz a blog. Úgy hogy most abbafejezem, 2011. február 19-én, hajnali 2 órakor, Zsuzsanna napján. Éljen és virágozzék Freeland, egyszemélyes virtuális királyságom, ahol én vagyok a Király. :)

Friss topikok

Freeland bemutatkozik

2011.02.22. 13:15 dtj

Freeland egyszemélyes királyság, Blogéria része autonóm területe. Úgy is mondhatnám, hogy Freeland része a Blogériai Szövetségnek.

A király - civilben pszichiáter, fejvadász - az interneten próbálja modellezni az "ideális világot", hogy - mint mondja, - "minden ember érezze jobban magát". Dr. Telkes József személyes Facebook oldalán osztja az észt, és 100%-os felelősségvállalásról beszél, meg radikális őszinteségről. Szerepel a médiéban, ha kell, de otthon érzi a legjobban magát. Mindent felvesz videóra, és feszült lesz, ha ezt nem teheti. Kerüli az ilyen helyzeteket. Nem akar fekete lyukakat az életében.

De furcsa így egyes szám harmadik személyben beszélni magamról, ráadásul média-stílusban. Nem is erőltetem tovább, jobban érzem magam, ha egyes szám első személyben beszélek. Egyre gyakrabban veszem észre magam azon, hogy ha "nem hiteles" a beszélgetés, akkor unni kezdem: nem az általános okosságok érdekelnek, hanem a sztorik, a személyesen megélt tapasztalatok. Ez a mi igazi valutánk, és specialitása, hogy ha mindent, mindent (tényleg mindent) beteszünk a "közösbe", saját magunknak semmivel sem lesz kevesebb.

Freeland nem mutatkozik be. Azonos vagyok vele. Termékem a NetSzemle.hu - A világháló legjava.

Freelandon a fizető eszköz a Lájk, és az egész ország a Facebookon lakik (majdnem). Lájkolni kényelmesen csak a Facebookon lehet, ezért előbb-utóbb mindenki rajta lesz. Az iwiw-re már nem érdemes fejleszteni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freeland.blog.hu/api/trackback/id/tr912679453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása