HTML

Freeland 1.0

Majdnem beikszeltem itt fent a kis kockát: lehet, hogy ami ebben a blogban lesz, annak ellenére, hogy az én blogom nem fog erőszakot tartalmazni. De felnőtt tartalmat igen. Sok minden lesz itt, de elsősorban a saját kis "virtuális királyságom" megteremtésének lépéseit. Egyenesben naplózom, ami Freeland-ügyben történik. Nem igérek semmit, kivéve - és ezt is csak magamnak, - hogy törekszem a hiteles személyes kommunikációra, vagyis őszintén, egyes szám első személyben írom, ami történik velem. Felnőtt embereket keresek - "felnőtt tartalom" -, azaz olyanokat, akik 100%-ig felelősséget vállalnak a sorsuk alakításáért. Akik keresik, hogy hogyan járjanak azon az úton, amelyet Isten kijelölt a számukra a születésük előtt, és akik úgy érzik - vagy szeretnék úgy érezni, - hogy Isten tenyerén élnek. Tudom, minden szót meg kéne magyaráznom, de hát erre lesz a blog. Úgy hogy most abbafejezem, 2011. február 19-én, hajnali 2 órakor, Zsuzsanna napján. Éljen és virágozzék Freeland, egyszemélyes virtuális királyságom, ahol én vagyok a Király. :)

Friss topikok

A Freelandi Lájk

2011.02.19. 03:03 dtj

A "Freelandi Lájk" a királyság hivatalos pénzeme.

Freelandban a pénzt - a Freelandi Lájkot - nem a központ vezeti be, és bankok sincsenek (egyelőre)

Mindenki lájkol, ahogy amúgy is: ezzel az aktussal bocsátja ki a Lájkot, amely a királyság hivatalos pénzneme. (Jogilag a király mindenkire ráruházza a pénzibocsájtás jogát*.)

("Video journalist" a téma a rádióban, felveszem. Videó zsurnalisztákat fognak képezni, remek.)

Vasárnap lesz egy tanfolyam, hm, éppen Kifélegyházán leszek a fényadókkal.

*Helyi pénz iránt érdeklődő embereket keresek, pl. lesz hamarosan egy konferencia Sopronban, és ha valaki megy, egyúttal videózhatna is (stb.), hogy el tudja mesélni, ha valami okosság történik.

Freeland Blogéria része, vagyis Blogériai Autonóm Terület.

A lájkolás a XXI. század legjobb találmánya, a project ideális - de legalábbis kihagyhatatlan helyszíne - a Facebook, ahol mindjárt készítek egy külön oldalt neki.

Ezt az oldalt érdemes megnézni.

Acitivity: Te miért lájkolsz?

Kapcsolódó program: Halapenz.hu 2.0 (Fejvesztés alatt.)

Ami jó, az nem lehet rossz.

*Ennek szabályait és feltételeit a király jelenleg nem szabályozza.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://freeland.blog.hu/api/trackback/id/tr892671896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása